Uniek entertainment tijdens vrijgezellenfeesten


 Hypno Fun - Vrijgezellenfeesten

Hypnosewereld is de juiste keuze als entertainment voor vrijgezellenfeesten in Antwerpen en omgeving. Ik garandeer je een kwalitatieve hypnoseshow boordevol amusement.

Maak het vrijgezellenfeest uniek

Ben je net tot getuige benoemd en wil je graag origineel uit de hoek komen tijdens het vrijgezellenfeest? Kies dan voor een verrassende hypnoseshow. Dit kan thuis gebeuren in een huiselijke sfeer of op locatie . Mijn hypnoseshow is uniek, verrassend, grappig, zelfs een beetje gedurfd. Je mag je verwachten aan kwalitatieve acts en onverklaarbare illusies. Op elk moment blijft de waardigheid van de deelnemer verzekerd.

Zin in een groepshypnose?

Tijdens mijn show kan ik enkele aanwezigen onder hypnose brengen en hen grappige dingen laten doen of zelfs een hele groep hypnotiseren. Dit kan tot maximum 25 personen. Ik hou me aan een strenge ethische code en zorg ervoor dat de show onvergetelijk is maar dat niemand belachelijk wordt gemaakt. Wens je meer informatie over de mogelijkheden van hypnose op een vrijgezellenfeest? Neem dan zeker contact op en vraag een vrijblijvende offerte aan.